Vistas de página en total

viernes, 24 de abril de 2015

PRODUCCIÓ

Exactament no vam fer les fundes com explicava el nostre tutorial que heu vist en l'entrada anterior. Les primeres fundes no ens  van sortir com esperàvem, vam 'fracassar', i finalment vam tenir una idea perquè no sobrés goma eva. Vam seguir fent fundes però d'un altre disseny que era molt més fàcil. Ens va quedar molt 'guay ', les fundes són cosides pels laterals amb pegatines de goma eva i decorades també amb formes de goma eva fetes per nosaltres. 



 També vam fer uns quants ambientadors, són els mateixos passos que les colónies l'únic que has de barrejar dos olis essencials i et surt un de nou. 





Tot seguit  estem fent els flyers amb un programa especial, en els flyers posarem el que venem, quin dia i hora serà la venda, quin lloc i  el nom de la cooperativa. Els cartells  són semblants als flyers però més grans, serveixen per anunciar el dia de la venda. També els tindrem decorats a mà. Els cartells de preus serviran perquè la gent vegi els preus. Finalment estem fent les etiquetes per els nostres productes. En breu tindreu més detalls sobre la venda.




No hay comentarios:

Publicar un comentario